IDAG!!!!

                             Hej!!! =)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)

Idag är jag GLAD! Min kusse kommer (som jag skrev igår)  Men det kommer nog inte bli så mycket bloggande den här veckan =( men men.....

Asså det är sååå job bigt att längta efter nått! För då går tiden alltid långsammare eller hur!?

Men vad ska ni göra idag då??

Ha det bääääst!!! =)=)=)=)=)=)=)=) <3<3<3<3

En vanlig solig blåsig men varm Söndag =P

                            Hej!!

Idag ringde min klocka klockan kvart i 9! och jag somnade typ tolv halv ett kanske, så det blev inte så jätte mycket sömn idag =( Anledningen till att min klocka ringdew så tidigt var att jag skulle gå ner till kanothuset och hyra ut kanoter om det var fint väder.... och det var vel ganska fint väder men rätt blåsigt så jag kom inte ner förens vid typ halv elva! =P
Men det kom inga som ville hyra  så no money for me =( men men....

Imorrn kommer min 5 och etthalvt-åriga kusin hit!! Hon e söööötast! Hon ringde nyss och sa att vi skulle leka kurragömma ett tag när hon kom och sen ville hon ha pannkakor så mamma fick ställa sig och göra det =P

Men hur har eran dag varit??

Ha det bäääst!!! =)=)=)=)=)=)=) <3<3<3<3<3<3<3

Mulen Tisdag =(

                          Hej!

Förlåt för igår, jag råkade skriva att det var Söndag istället för Mpndag =P Lite kul =D

Men idag har det varit mulet igen!!! Men det har inte regnat i alla fall! =)
Jag gymmade idag med, klockan typ 12 eller halv 1 eller nåt tror jag =S Jag skulle ha sprungit  typ nu oxå men jag tror inte att jag klarar det med min fot ='( För er som undrar vad jag har gort med min fot så ska jag berätta:
Det var för kanske en och en halv månad sen, jag och mina två kompisar skulle sova hos mig på nedervåningen, där har vi som "soffsängar" det är egentligen sängar men man kan sitta i dom oxå, och under dom kan man stoppa massa saker och där har vi bl a skivstänger, det är en stång som man sätter på vikter på så att man kan gymma, och på varje sida var det 10 kg, min kompis bar upp stången i höjd med bröstkorgen, stången börja vingla hit och dit och ena 10 kg vikten ramla av och där var min fot så den ramlade rakt på foten.... men som tur var ramlade den på det hårdaste benet i foten så jag bröt den inte, så mamma tyckte inte att vi behövde åka in till sjukhuset, men nu gör det fortfarande ont och hon börjar tro att det är nån spricka eller nått så vi ska vel åka in nån dag tror jag.

Men vad har ni gort idag då??

Ha det bäst! =)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)

Regn söndag =(

                               Ett regnit hej på er alla!

Idag gick jag upp kvart över 8 för jagt skulle gymma med Erik och Jonte klockan 9, men sen kom Erik hem vid kanske tio i 9 och skulle äta och fixa så vi kom inte ivåg till gymmet förens vid typ 20 över 10! Jaja bra att jag kom iväg att träna på förmiddagen i alla fall =) Efter träningen kom jag hem, dushade och sen iväg ner till "stan" för att käka lite lunch med Erik, Jonte, Pelle och Niklas.

Nu är jag i alla fall hemma, Erik och jonte åkte precis iväg till "riktiga" stan (stockholm ) och köpte lite skrot, dom kommer vel snart hem tror jag, så att vi kan ut och springa =)=)=)

Vad har ni gort idag då??

Ha det bääääst! =)=)=)=)=)=)=)=)

Tisdag

               Tjoo!

Idag har jag vrit på kanotklubben i fyra timmar.... Det var fint väder i början men sen blev det så dålit väder så ojj vad dålit väder det blev, det spöregna i kanske en halv timme men nu är det rätt fint igen =)

Ååhhhh det går fortfarnade inte att lägga upp bilder på bloggen!!! ='(='(

Men vad ska ni göra idag då??

Ha det bäst!

*KRAM*!!!
<3

RSS 2.0